Gyors információ kérése   -   30/498-2942 - Gyógyszertárak ügyeleti beosztása Dabason

Címerünk és Metelka Ferenc portréja
Címerünk és Metelka Ferenc portréja

Gyógyszertárunkat  a rovartan  területén világhírnevet szerzett gyógyszerész,  Metelka Ferenc / 1814-1885 /  alapította 1839-ben, így gyógyszertárunk több,mint 180 éve áll a betegek szolgálatában.

Munkánkat kiváló elődeink szellemében, az etikus gyógyszerészeti modell alapján végezzük,követve az Európai Uniós Bíróság 2009. évi határozatát,amely kimondja,hogy a gyógyszerellátásban a "legfőbb törvény a  beteg üdve és a gyógyszerbiztonság".

Gyógyszertárunk  1995-ben visszatért  az  alapokhoz  és  azóta  magángyógyszertárként  az Arany Kígyó Patika BT. működteti, melynek alapító gyógyszerészei: dr. Heneráry László, dr. Heneráryné dr. Dévényi Viktória, dr. Kántorné dr. Heneráry Csilla és dr. Kántor Attila.

2008-ban csatlakoztunk a GYÖNGY Patikák országos hálózatához, igy folyamatos kedvezményeket tudunk nyújtani a hozzánk betérőknek. A havonta frissülő akciókról bővebb tájékoztatást a gyógyszertárunkban található hirdetőtáblán, a szórólapokon illetve a honlap
Hirek / Újdonságaink rovatában találnak.

Pro Urbe Díszoklevél
Pro Urbe Díszoklevél

Gyógyszertárunkban szakmailag jól felkészült gyógyszerészek és gyógyszertári szakasszisztensek és asszisztensek várják és fogadják mindazokat, akik rendszeresen betérnek patikánkba, nálunk váltják ki és készíttetik el gyógyszereiket,elfogadják egészségügyi tanácsainkat,megtisztelnek bizalmukkal és megbíznak munkánkban.

Munkánkat Dabas Város Önkormányzata 2019-ben Pro Urbe díjjal ismerte el.

A gyógyszertár által nyújtott szakmai és egyéb szolgáltatásairól bővebben a Szolgáltatások címszó alatt olvashatnak.

Kérjük forduljanak hozzánk bizalommal!

 
Megtekinthető képanyagaink az Arany Kígyó Gyógyszertárról:
 

Arany Kígyó Gyógyszertár
Cím: 2370 Dabas, Szent István út 52.
Telefon: 29/360-175, 30/498-2942
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: https://www.facebook.com/aranykigyopatikadabas