Gyors információ kérése   -   30/498-2942 - Gyógyszertárak ügyeleti beosztása Dabason

 

Mindenki ismeri a gyógyszerreklámok végén elhangzó felhívást a kockázatokról és a mellékhatásokról, de legalább ennyire fontos a tudatos gyógyszeralkalmazás: milyen gyógyszert, mire használjunk, mikor és mennyit kell beszednünk, továbbá hogyan alkalmazzuk helyesen. Ezeknek az ismerete elengedhetetlen a kezelés sikerességéhez. Ezért egy évvel ezelőtt indította útjára a Magyar Gyógyszerészi Kamara az adherencia-fejlesztő programját, több szervezettel együttműködve. Most egy újabb állomáshoz érkeztünk.

Augusztus 7-től kezdődően minden pénteken (húsz héten át) közzéteszünk a Kamara facebook oldalán egy-egy videót, amellyel a lakosság gyógyszeres terápiával való együttműködését (adherenciáját) kívánjuk segíteni. Ezzel párhuzamosan ugyanezeket a videókat a honlapunkon is megjelentetjük. Kérünk mindenkit ezek megtekintésére és megosztására. Ezzel elő tudjuk segíteni saját magunk és ismerőseink gyógyszerekkel kapcsolatos ismereteinek növelését és a tudatos gyógyszerhasználatot. Segíteni szeretnénk abban is, hogy milyen kérdésekben kérhetik gyógyszerészük tanácsát, segítségét.

Arany Kígyó Gyógyszertár
Cím: 2370 Dabas, Szent István út 52.
Telefon: 29/360-175, 30/498-2942
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: https://www.facebook.com/aranykigyopatikadabas